Group 12 Created with Sketch.
5element

Industriudstyr

Vores team har stor brancheindsigt, og har foruden den finansielle viden også dybdegående kendskab til både maskiner og leverandører. Vi har dermed de bedste forudsætninger for at kunne rådgive vores kunder, inden de investerer.

Vi finansierer både nyt og brugt udstyr, og tilbyder finansieringsløsninger, der er tilpasset netop din virksomheds behov, og som sikrer din virksomheds fremtidige udvikling.

Vi tilpasser gerne betalingsforløbet, så det matcher din likviditet i løbet af året

Det kan f.eks. være ved, at der betales mindre i vintermånederne hvert år, hvor din likviditet kan være stram – og så skrues der op for betalingerne resten af året.

Vores mangeårige kendskab til branchen, leverandørerne, kunderne og maskinerne sikrer dig en relevant og målrettet rådgivning - både ved aftalens etablering og i løbet af finansieringsperioden.

 

5element
"”Det er vigtigt af have en partner der kan agere hurtigt, når behovet for investeringer i nye maskiner opstår. Da vi sammen med en kunde skulle i gang med en ny produktserie, fik vi hurtigt behov for at investere i en ny produktionslinje. Her var Michael hurtig til at få rammerne på plads, så vi kunne handle og efterfølgende få lavet kontrakterne fra dag til dag, når vi havde en aftale med maskinleverandøren. Vi har valgt Spar Nord Leasing fordi de både kan give en skarp pris og samtidig har en effektiv kundeservice. Vi har en god dialog med Michael, der kender branchen rigtig godt og har fingeren på pulsen i forhold til maskinleverandørerne.”"
Per Lyngaa, Adm. direktør, Maskinfabrikken Silkeborg Spåntagning A/S