Group 12 Created with Sketch.
5element

Entreprenørmaskiner

Entreprenørmaskiner finansieres typisk på en leasingaftale, hvor vi køber maskinen af din leverandør, når du har afsluttet handlen. Værdien af en evt. indbytningsmaskine kan indgå som udbetaling på leasingaftalen. Det er oftest ”finansiel leasing” hvor du som kunde indestår for en scrapværdi ved aftalens udløb. Ved leasingfinansiering har du ikke udlæg til moms – den betaler vi. Entreprenørmaskiner finansieres også på en købekontrakt.

Vi tilpasser gerne betalingsforløbet, så det matcher din likviditet i løbet af året

Det kan f.eks. være ved, at der betales mindre i vintermånederne hvert år, hvor din likviditet kan være stram – og så skrues der op for betalingerne resten af året.

Vores mangeårige kendskab til branchen, leverandørerne, kunderne og maskinerne sikrer dig en relevant og målrettet rådgivning - både ved aftalens etablering og i løbet af finansieringsperioden.

 

5element
"”Spar Nord Leasing er den helt rigtige sparringspartner for os. Vi får hurtig og effektiv service og de har stor forståelse for vores behov - både indenfor entreprenørgrej og lastbiler. Dialogen med vores rådgiver er rigtig god – vi oplever at en aftale er en aftale og der bliver altid svaret med det samme. Efter flere år som Leasing-kunder er vi nu også blevet Spar Nord bankkunder.”"
Charlotte Larsen, Økonomiansvarlig, Stevns Entreprenørservice